Συνεργάτες

Τα ολοκληρωμένα συστήματα πληροφορικής, που προσφέρουμε, ανταποκρίνονται στις μηχανογραφικές ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών επαγγελματιών. Η ασφάλεια και η βεβαιότητα του πιο αξιόπιστου μηχανογραφικού εξοπλισμού, που καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μας, από τις πιο απλές έως και τις πιο σύνθετες, προκύπτει από την επίσημη συνεργασία μας με τις ισχυρότερες εταιρείες προϊόντων πληροφορικής.

Παρέχουμε, τόσο τον πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένο εξοπλισμό, όσο και τις πιο αξιόπιστες εφαρμογές λογισμικού για την επιχείρησή σας, με στόχο να εξασφαλίσουμε την ομαλή και επιτυχημένη λειτουργία της και να διευκολύνουμε τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται, στον τομέα της Μηχανογράφησης, με τη Megasoft, μια από τις ισχυρότερες εταιρείες παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού στην Ελλάδα. Αυτή η στρατηγικής σημασίας συνεργασία, μας καθιστά ικανούς να εφαρμόσουμε αξιόπιστες λύσεις μηχανογράφησης για κάθε επιχείρηση, μέσα από την οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win, που καλύπτει επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και δραστηριότητας.

Στη Lisys προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης σε ποικίλους τύπους επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως δραστηριότητας και μεγέθους, μέσα από μια σειρά εξειδικευμένων εφαρμογών, που αναπτύσσονται στην αιχμή της τεχνολογίας. Η οριοθέτηση των αναγκών και των απαιτήσεών σας και η επιλογή του κατάλληλου μηχανογραφικού υλικού (hardware), μας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε την αντίστοιχη λύση, ειδικά για τις ανάγκες σας, που θα σας οδηγήσει στην ομαλή και επιτυχημένη καθημερινή λειτουργία. Εφοδιάστε την επιχείρησή σας με τις πλέον αποδοτικές λύσεις. Στη Lisys κατευθυνόμαστε με γνώμονα τις ανάγκες σας και παρακινούμαστε από το πάθος μας για την επίτευξη των δικών σας στόχων και από την αφοσίωσή μας στη δική σας επιτυχία! Ο έντονος ανταγωνισμός και οι αυξημένες απαιτήσεις των πελατών στις σύγχρονες επιχειρήσεις παντός κλάδου και μεγέθους, υποδεικνύουν την πραγματική ανάγκη, αλλά και τη χρησιμότητα της μηχανογράφησης της επιχείρησής σας.

Lisys Συνεργάτες

Με τα ολοκληρωμένα συστήματα μηχανογράφησης, ο σύγχρονος επιχειρηματίας έχει τον απόλυτο έλεγχο όλων των δραστηριοτήτων της επιχείρησής του, μέσα από την εκτεταμένη πληροφόρηση που του παρέχουν. Η ολοκληρωμένη πληροφόρηση είναι αυτή, που θα σας βοηθήσει να λάβετε τις σωστές αποφάσεις, την πιο κατάλληλη στιγμή και να οδηγήσετε την επιχείρησή σας στη διάκριση και στην κερδοφορία.

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι