Τα νέα μας!

Εγκεκριμένος προμηθευτής για τα Προγράμματα Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ και Ψηφιακές Συναλλαγές

Η Lisys είναι «Εγκεκριμένος Προμηθευτής» στα προγράμματα «Ψηφιακά Εργαλεία MME» και «Ψηφιακές Συναλλαγές MME» της δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Ως εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Megasoft παρέχουμε στις επιχειρήσεις τις λύσεις μηχανογράφησης PRISMA Win που είναι εγκεκριμένα προϊόντα και πληρούν 100% τις απαιτήσεις της δράσης.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023


Case study - A & Q - Ανταλλακτικά οχημάτων

"Σε μια επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών με απίστευτα γρήγορη κίνηση των κωδικών των ανταλλακτικών, το μεγάλο στοίχημα ήταν για εμάς να έχουμε ανά πάσα στιγμή ακριβή εικόνα για τα αποθέματα των ειδών μας στην αποθήκη, να ξέρουμε πόσα είναι σε παραγγελία και να γνωρίζουμε με ακρίβεια πότε πρέπει να παραγγείλουμε εμείς με τη σειρά μας στους προμηθευτές μας. Με την εφαρμογή PRISMA Win έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των υπολοίπων των ειδών και όλες οι εργασίες γίονονται με ταχύτητα λόγω του εύχρηστου περιβάλλοντος εργασίας. Όσες φορές έχει χρειαστεί, το τμημα υποστήριξης της Megasoft μας έχει εξυπηρετήσει αποτελεσματικά, λύνοντάς μας απορίες, αλλά και δείχνοντάς μας νέους τρόπους να κάνουμε ακόμα πιο εύκολα τη δουλειά μας "

- Αργυρόπουλος Χρήστος - Κιούσης Δημήτρης -

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020


Η Sochora Boutique επιλέγει τις λύσεις PRISMA Win

"Με το PRISMA Win εκσυγχρονίστηκε τεχνολογικά η εικόνα του μαγαζιού προς τους πελάτες μου και εγώ έχω μια ξεκάθαρη εικόνα για όλα όσα το αφορούν, όπως υπόλοιπα αποθήκης, οικονομική κατάσταση, ετήσια στατιστικά κτλ στοιχεία που με τα χειρόγραφα ήταν από δύσκολο έως ανέφικτο να τα έχω. Με την υποστήριξη που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της ένα πρόγραμμα που μπορεί να φαντάζει δύσκολο έγινε παιχνιδάκι"

-Μαρί Κορωναίου-

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019


Η εταιρεία Ι Γ ΔΡΙΤΣΑΣ ΕΕΒΕ επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win

"Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και της ταχύτητας των αποφάσεων! Η Megasoft είναι ο συνεργάτης που κάνει τα πάντα για να μας παρέχει πληροφοριακά συστήματα που «κουμπώνουν» ακριβώς στηνδουλειά μας! Αυτό όμως που μας έχει κερδίσει είναι ότι καταγράφουν και την πιο δύσκολη επιθυμία μας για να την υλοποιήσουν!!!!"

-Ιωάννης Δρίτσας-

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη 9 Μαΐου 2019


Το εστιατόριο Attikos GREEK HOUSE στην Ακρόπολη επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win

"Έχοντας χρόνια εμπειρία στον χώρο της εστίασης η συνεργασία μας με την Megasoft είχε ως αποτέλεσμα την οργάνωση του εστιατορίου μας με το σύστημα και την εφαρμογή PRISMA Win. Ένα πρόγραμμα προσιτό στην εφαρμογή του και με άμεση εξυπηρέτηση από τους έμπειρους ανθρώπους της Megasoft.“
-Restaurant manager-
 

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 2 Απριλίου 2019


Το πρωτοποριακό ιχθυοπωλείο ΨΨΨαράκι στην Καισαριανή επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win για τη διαχείριση των διανομών και των παραγγελιών του

Το “ΨΨΨαράκι”, στην καρδιά της Καισαριανής, δημιουργήθηκε για να προσφέρει στο τραπέζι μας φρέσκο ψάρι κάθε μέρα, με κάθε τρόπο...δίνοντας τη λύση στον περιορισμένο χρόνο που διαθέτουμε μέσα στην έντονη καθημερινότητά μας. Οι ψαράδες φέρνουν στο ΨΨΨαράκι...

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019


Το Captain's Bakery στον Άλιμο επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win

"Τη μηχανογράφηση την υιοθετήσαμε όταν καταλάβαμε ότι ήταν επιτακτική ανάγκη γιατί δε γινόταν να παρακολουθηθεί σωστά ο όγκος της δουλειάς αλλιώς. Το PRISMA Win και οι δυνατότητές του ήταν πάντα πιο μπροστά από μένα και τις ανάγκες της επιχείρησης. Σαν να είχαν προβλέψει τι θα χρειαστώ για τη λειτουργία της επιχείρησης μου και ήταν ήδη έτοιμο!"

 - Παναγιώτης Λεντωβάς -


Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019


Το εστιατόριο «My1Cuisine» στο Μοσχάτο επέλεξε PRISMA Win

"Η υιοθέτηση ενός προγράμματος μηχανογράφησης αναλαμβάνει όλη την επιχειρησιακή οργάνωση και ομαλή λειτουργία της επιχείρησης και είναι μονόδρομος για κάθε σύγχρονη επιχείρηση που θέλει να πετύχει. Οι εφαρμογές PRISMA Win και η συνεργασία με τη Lisys μας έλυσαν κυριολεκτικά τα χέρια."

- Mihran Yaghjian-


Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019


Case study - Pig Mamma


Το νέο κατάστημα ειδών ζαχαροπλαστικής υψηλής αισθητικής στο Χαλάνδρι Pig Mamma, ξεκινά τη δραστηριότητά του σε γερές βάσεις επιλέγοντας για τη μηχανογραφική του κάλυψη την εμπορική εφαρμογή PRISMA Win της Megasoft και τις υπηρεσίες υποστήριξης της Lisys Πληροφορική.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι