Το πρωτοποριακό ιχθυοπωλείο ΨΨΨαράκι στην Καισαριανή επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win για τη διαχείριση των διανομών και των παραγγελιών του


Η επιχείρηση

Το “ΨΨΨαράκι”, στην καρδιά της Καισαριανής, δημιουργήθηκε για να προσφέρει στο τραπέζι μας φρέσκο ψάρι κάθε μέρα, με κάθε τρόπο...δίνοντας τη λύση στον περιορισμένο χρόνο που διαθέτουμε μέσα στην έντονη καθημερινότητά μας. Οι ψαράδες φέρνουν στο ΨΨΨαράκι καθημερινά τα πιο φρέσκα ελληνικά ψάρια από τα καΐκια, για να προσφέρει ολόφρεσκα προϊόντα άριστης ποιότητας και στις καλύτερες τιμές, γεγονός που αποδεικνύεται από τη μεγάλη κατανάλωση και τους δεκάδες ενθουσιασμένους πελάτες που επισκέπτονται καθημερινά το κατάστημα. Εκτός από νωπά και καθαρισμένα, τα ψάρια που διαθέτει, το κατάστημα ψήνει και τηγανίζει κατά παραγγελία, εντάσσοντας ξανά το ψάρι στην καθημερινή μας διατροφή. Τα ψητά ψάρια ψήνονται με την τεχνική του αντικριστού χωρίς το ψάρι να έρχεται σε επαφή με καμία καυτή επιφάνεια, εφαλείφοντας τις καρκινογόνες ουσίες που μπορεί να δημιουργηθούν από άλλους τρόπους ψησίματος κάνοντάς τα ακόμα πιο υγιεινά!


Οι ανάγκες & η λύση

Το ΨΨΨαράκι εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες πελάτες, τόσο στο φυσικό του κατάστημα όσο και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας παραγγελιών μέσω delivery, αλλά και τηλεφωνικά. Διανέμουν καθημερινά φρέσκα νωπά ή ψημένα-τηγανισμένα-μαγειρεμένα ψάρια στο σπίτι ή στο γραφείο. Οι παραγγελίες πολλές και οι απαιτήσεις για σωστή και on time εκτέλεσή τους υψηλές. Με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών επιλέχθηκαν οι λύσεις PRISMA Win της Megasoft για την οργάνωση των αγορών, των παραγγελιών και των πωλήσεων, αλλά και για τη συνολική παρακολούθηση της επιχείρησης.

Η μοναδικότητα των ψαριών σαν είδος, όσον αφορά το βάρος και την ποσότητα που καθημερινά διαθέτει το ιχθυοπωλείο στα ράφια του, απαιτεί ειδική διαχείριση μέσα σε ένα σύστημα μηχανογράφησης. Ο κατάλογος κάθε μέρα αλλάζει και οι υπάλληλοι του ιχθυοπωλείου πρέπει να έχουν άμεση και αληθινή εικόνα για τη διαθεσιμότητα των ειδών κάθε στιγμή, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν σωστά και με ακρίβεια τους πελάτες. Συνεπάγεται, έτσι, ότι το σύστημα μηχανογράφησης που θα επιλέξει η επιχείρηση πρέπει να είναι άκρως ευέλικτο, εύχρηστο και γρήγορο για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες αυτές. Με τις εφαρμογές PRISMA Win Basic και PRISMA Win Restaurant-café οι αγορές και η καθημερινή προσαρμογή των καταλόγων γίνεται με ταχύτητα και ευκολία, ενημερώνοντας αυτόματα τις ζυγαριές και τα πόστα του ταμείου και της τηλεφωνικής παραγγελιοληψίας με τις νέες ποσότητες των ψαριών και των θαλασσινών, καθώς και με τις νέες τιμές τους.

Η διανομή των ψαριών, ειδικά των έτοιμων ψημένων (ή τηγανισμένων), γίνεται σε προκαθορισμένη ώρα που θα ζητήσει ο πελάτης. Η παραγγελία δίνεται από το πρωί, πάντα σύμφωνα με τον ημερήσιο κατάλογο, και ο πελάτης ζητά να γίνει η παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας. Η εφαρμογή για το delivery,  που είναι εγκατεστημένη σε 3 πόστα μέσα στο κατάστημα,   δίνει τη δυνατότητα στον χειριστή να ορίσει συγκεκριμένη ώρα παράδοσης της κάθε παραγγελίας, σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη κι έτσι ο προγραμματισμός της διανομής γίνεται πιο εύκολα και οι παραγγελίες εξυπηρετούνται όλες … στην ώρα τους!!!

Η άριστη ποιότητα και η φρεσκάδα των ψαριών και των θαλασσινών που προσφέρει το ΨΨΨαράκι, καθώς και η άψογη εξυπηρέτηση, έχουν δημιουργήσει έναν κύκλο πιστών πελατών που εντάσσουν συστηματικά τα ψάρια του κυρίου Βατικιώτη στο οικογενειακό τους τραπέζι.


Τα οφέλη

Η υιοθέτηση των εφαρμογών PRISMA Win Restaurant-café και PRISMA Win Basic έφερε στο σύγχρονο ιχθυοπωλείο το "ΨΨΨαράκι" σημαντικά οφέλη όπως:

  • Άψογη εκτέλεση των παραγγελιών πάντα στην ώρα τους
  • Οργάνωση και έλεγχο των καθημερινών αγορών
  • Πολύ εύκολη καταχώρηση των καθημερινών παραλαβών και ταυτόχρονη ενημέρωση όλων των front end συστημάτων (POS - ζυγαριές)
  • Γνώση για τα αποθέματα κάθε στιγμή 
  • Σωστό προγραμματισμό των παραγγελιών
  • Πλούσιες σε περιεχόμενο στατιστικές αναφορές, μέσα από τις οποίες ο επιχειρηματίας θα εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα προκειμένου να προχωρήσει σε επόμενα επιχειρηματικά βήματα
  • Ισχυροποίηση της ήδη πιστής σχέσης με τους πελάτες του!

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και όλη τη μηχανογραφική υποστήριξη του σύγχρονου ιχθυοπωλείου πραγματοποίησε η Lisys, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.

Ευχαριστούμε τον κύριο Βατικιώτη και το ιχθυοπωλείο το "ΨΨΨαράκι" για την εμπιστοσύνη τους!


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019


Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι