Το εστιατόριο Attikos GREEK HOUSE στην Ακρόπολη επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win

"Έχοντας χρόνια εμπειρία στον χώρο της εστίασης η συνεργασία μας με την Megasoft είχε ως αποτέλεσμα την οργάνωση του εστιατορίου μας με το σύστημα και την εφαρμογή PRISMA Win. Ένα πρόγραμμα προσιτό στην εφαρμογή του και με άμεση εξυπηρέτηση από τους έμπειρους ανθρώπους της Megasoft.

-Restaurant manager-

H επιχείρηση

Στην καρδιά της Αθήνας, στην Ακρόπολη κάτω από τη σκιά του Παρθενώνα, στη γραφική οδό Γαριβάλδη, βρίσκεται το Attikos GREEK HOUSE. Με μακρά παράδοση που κρατάει από το 1972 αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και πιο πολυσύχναστα εστιατόρια της περιοχής. Προσανατολισμένο στην ελληνική κουζίνα, στην αγάπη για το παραδοσιακό φαγητό και τη φιλοξενία και στο αίσθημα της οικογενειακής ατμόσφαιρας, το εστιατόριο ξεχωρίζει για τις γεύσεις υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει, παντρεμένων αρμονικά με οικείες ελληνικές πινελιές. Το Attikos GREEK HOUSE αποτελείται από δυο ξεχωριστούς χώρους εστίασης, το Roof Garden με τη μαγευτική θέα στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικά ελληνικά εδέσματα, καθώς και πεντανόστιμα σπιτικά γλυκά, αλλά και τη ζεστή και άνετη Lounge Area, στην οποία επικρατούν οι αποχρώσεις του φυσικού ξύλου που την καθιστούν οικεία και μοναδική για να απολαύσει κάποιος λαχταριστά πιάτα χαλαρώνοντας. Επισκεφθείτε το εστιατόριο Attikos GREEK HOUSE και απογειώστε τη γευστική σας εμπειρία!

 

Οι ανάγκες και η λύση


Στοχεύοντας στην άψογη και ομαλή λειτουργία του εστιατορίου, στην ανταπόκριση των ολοένα και περισσοτέρων γευστικών απαιτήσεων των πελατών, στην άριστη εξυπηρέτησή τους και στη γενικότερη οργάνωση της επιχείρησης, δημιουργήθηκε η ανάγκη στην ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, να υιοθετήσει ένα αξιόπιστο και εξειδικευμένο πληροφοριακό σύστημα, ανάγκη που καλύφθηκε πλήρως επιλέγοντας τις λύσεις PRISMA Win της Megasoft.
Πιο συγκεκριμένα, στο εστιατόριο εγκαταστάθηκε η εφαρμογή PRISMA Win Restaurant-café η οποία δίνει τη δυνατότητα στην επιχειρηματία να έχει τον απόλυτο έλεγχο της κουζίνας, των αναλώσιμων ειδών και του ταμείου της. Η πλούσια σε αναφορές, εκτυπώσεις και στατιστικές πληροφορίες εφαρμογή της Megasoft, δίνει άμεσες και αδιαμφισβήτητες απαντήσεις στην επιχειρηματία για τις κινήσεις των ειδών, το κέρδος ανά είδος, την παραγωγικότητα του προσωπικού, την ταμειακή κατάσταση ανά βάρδια, τον τζίρο της επιχείρησης, τη συμμετοχή των πελατών στον τζίρο και όλη την σημαντική και απαραίτητη ενημέρωση που χρειάζεται από κάθε πόστο και κάθε τομέα της επιχείρησης για την επιτυχημένη διαχείριση και εξέλιξή της.
Επιπλέον, για την καλύτερη και ταχύτερη διεκπεραίωση των παραγγελιών επιλέχθηκε η λύση της ασύρματης παραγγελιοληψίας της Megasoft PRISMA Win Mobile (3pda). Η διαδικασία της παραγγελιοληψίας οργανώνεται με τον καλύτερο τρόπο, αφού οι σερβιτόροι έχουν άριστη εικόνα για τη διαθεσιμότητα κάθε πιάτου και πλέον μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε απορία του πελάτη για το μενού. Τέλος, η παραπάνω λύση εξασφαλίζει ταχύτητα με τις παραγγελίες να αποστέλλονται αμέσως στην κουζίνα, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία των πιάτων.
 

Τα οφέλη
 

Η εγκατάσταση των εφαρμογών PRISMA Win στο εστιατόριο Attikos GREEK HOUSE έφερε άμεσα οφέλη όπως:

  • Ταχύτητα στη διαδικασία της παραγγελιοληψίας
  • Απλοποίηση των διαδικασιών της επιχείρησης
  • Περιορισμό σε σημαντικό βαθμό του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης που έφερε η αυτοματοποίηση των διαδικασιών
  • Σωστός σχεδιασμός των μελλοντικών κινήσεων του επιχειρηματία με ασφάλεια μέσω της πλούσιας πληροφόρησης που του παρέχεται από την εφαρμογή
  • Εύκολη και αρμονική επικοινωνία του προσωπικού μέσω της εφαρμογής με αποτέλεσμα την εκμηδένιση των λαθών και την αύξηση της αποδοτικότητάς του
  • Πιστοί και ευχαριστημένοι πελάτες που επιστρέφουν!

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και όλη τη μηχανογραφική υποστήριξη του εστιατορίου Attikos GREEK HOUSE ανέλαβε η εταιρία Lisys, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft. Ευχαριστούμε το εστιατόριο Attikos GREEK HOUSE για την εμπιστοσύνη του!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 2 Απριλίου 2019


Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι